Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Świat się dławi resztkami

wszechświat się kurczy
gdy nie ma w nim czerni

wszelkie robactwo
zna miejsca umierania
bezdomnych psów i kotów

dlatego byłoby lepiej - mówiłeś
nie rodzić siebie

by później leżeć z innymi
w grobach bardziej nieznanych
niż psie i kocie
(09.11.2012)

53 613 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • No_One_

    17 April 2013, 19:47

    "by później leżeć z innymi
    w grobach bardziej nieznanych
    niż psie i kocie "

    Mocne. Takie Twoje.

  • 10 March 2013, 23:35

    Czuć turpizmem ;)
    Ciekawe.
    Pozdrawiam :)