Menu
Gildia Pióra na Patronite

chwila - point of no return

wszechświatem porusza chaos
niedostrzegalny

z perspektywy nieodwracalności
mkniemy
ponadczasowe insekty

w miejscu po lustrze
zatraca się rezonans
w pękającej przestrzeni

30 316 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!