Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszechmocny Sędzia
uderza w stół.

Nieznany z reguły
Wyrok Boski
zapadł.

Wydany.

Człowiek bezsilny
wyrwany z odrętwienia codzienności.

Mężczyzna.

Upadł.
………………..
Ogłuszony.

A słyszy.

Ostatni oddech – kobieta.
I oddech pierwszy – dziecko.

Odchodzące życie
I człowiek wydany
na świat.

4490 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!