Menu
Gildia Pióra na Patronite

korytarz

w świetle twych oczu
cieniu włosów
cieple ciała
żyć chciałbym

przez resztę mych dni

szeptem wiatru słów
upajać się
zapachem nikłym jak mgiełka
otulać się

chciałbym być tam gdzie ty

pustymi zmierzam korytarzami
za drzwiami, drzwi
zamknięte na klucz
bez numerów i nazwisk
na końcu znajdę z moim imieniem
i wejdę

czy będziesz tam ?

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!