Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakłamanie

Wstyd mnie bierze,
Bo ja jestem taka płytka,
Nie zagości nawet we mnie
Mała rybka.

Szybko wtedy się rumienię,
Wodę przez to mącę swą;
Może to coś chociaż da,
Bo nie widząc mego dna

Mogę wydać się głęboką.

580 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!