Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wstrzymałam oddech
tylko jedna myśl
chcę uciec
Nie, nie mogę
To znaczy, niezupełnie
Nie potrafię uciec
Tyle rzeczy mnie pcha bym pobiegła
Tylko Ty mnie tu trzymasz
Jesteś silniejszy niż inni
Nie mogę krzyczeć bo zamykasz mi buzię
Łapiesz za rękę
choć jesteś tysiące kilometrów stąd
Łykam głos, dławię się słowami
Czeszesz naszą miłość
Cierniowym krzewem

427 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    6 November 2014, 21:16

    choć smutny, to ładny wiersz.
    pozdrawiam :)