Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rutyna?

Wstawaj! Siódma rano
Szybki prysznic, gorzka kawa,
Pęd na przystanek,
Już autobus,
Złoty pięćdziesiąt.
Tak, proszę.
Szkoła, kolejne lekcje,
Z sali do sali,
Koleżanka, przyjaciółka, wróg.
Szybko wracaj na busa!
Złoty pięćdziesiąt!
Ach tak.. proszę.
Powrót, dom, obiad.
Zerkanie do książek.
Cholera! Ktoś dzwoni.
Pośpieszne zirytowane 'słucham!'
.
Tak.
Też Cię kocham.

3182 wyświetlenia
23 teksty
0 obserwujących