Menu
Gildia Pióra na Patronite

...::haiku o aborcji::...

Wstaje rano by
zbyć się problemu swego.
Płód pływa w muszli.

21 105 wyświetleń
173 teksty
45 obserwujących
  • 16 February 2011, 19:07

    człowiek o niezłomnych zasadach i poglądach- szacun!
    Pozdrawiam

  • Irracja

    16 February 2011, 12:46

    ... a co do czołgów, Marka, to już je święcą... w każdym pułku jest już kapelan... i jakoś nikomu nie przeszkadza że czołgi "koła posiadają"...

    :-(

  • motylek96

    15 February 2011, 21:59

    o ku.... dobre,mocne!

  • Przemio

    15 February 2011, 18:26

    japońska forma wiersza ; ] a co do Craonna, to chyba już usunął konto swe...

  • marka

    15 February 2011, 13:05

    Okropne, ale przecież teraz życie tyle znaczy co płód w toalecie.
    Dla mnie to dobitne zdjęcie sytuacji moralnej społeczeństwa XXI wieku.
    Najlepiej jeszcze poświęcić czołgi jadące na wojnę...
    Dla mnie rewelacja.
    Pozdrawiam.