Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wśród wielu dróg

Wśród wielu dróg znalazłam miłość swą
Wśród wielu drzew Ty szedłeś drogą tą
Wśród łąk i kwiatów spotkałam dłonie Twe
Wśród wód błękitu obmyłeś stopy me.

Wśród wielu dróg mym przejściem byłeś Ty
Wśród wielu fal z mych oczu spiłeś łzy
Wśród piasków morskich muszli i słońca
Wśród dzikich róż byłam Twoja do końca.

Wśród ptactwa wichrów i zawieruchy
Ty mnie tuliłeś wciąż do poduchy
Wśród barw tęczowych nawet księżyca
Będę Twą gwiazdą do końca życia.

Thebestkasiaa 23.07.2016

5656 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Thebestkasiaa

    25 July 2016, 16:35

    Dziękuję :) :)
    krysta
    Krisso
    Pozdrawiam Was serdecznie

  • Krisso

    24 July 2016, 20:36

    Cudowne to wszystko Kasia :)))))
    Miłej nocy:)))))

  • krysta

    24 July 2016, 08:28

    :)

  • Thebestkasiaa

    24 July 2016, 00:04

    Dziękuję Wam :) :)
    krysta
    yestem
    Pozdrawiam serdecznie

  • 23 July 2016, 15:32

    To ta szczęśliwa droga. :)
    Pozdrawiam. :))

  • krysta

    23 July 2016, 01:16

    Uroczy wiersz...świeć gwiazdeczko, świeć. :)
    Pozdrawiam Kasiu nocą :))

  • Thebestkasiaa

    23 July 2016, 01:02

    Dobry wieczór :)
    M44G - dziękuję :)
    Pozdrawiam weekendowo :)

  • M44G

    23 July 2016, 00:45

    Ślicznie.