Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pastelowienie

Wśród szklanych zegarków kopert
Gdy moje rysy stają się głębsze ostrzejsze
A opaloną skórę i głodny charakter
Wytrawia powoli siarkowy deszcz doświadczeń
Ty moja droga
W akompaniamencie uciech próżnych i bladych
Pastelowiejesz w najlepsze

9829 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
  • Smoky Blue

    10 February 2018, 19:53

    Na moim ekranie wciąż widzę In Progress - Loading i pewnie przydałby się twardy reset.

  • 10 February 2018, 19:50

    wyleczyłem się
    ale to trwało

  • Smoky Blue

    10 February 2018, 19:49

    Choroby są często efektem zderzenia WWO ze światem emocjonalnie indolentnych istot.

  • 10 February 2018, 19:42

    choroby przereklamowane
    to tylko WWO

  • Smoky Blue

    10 February 2018, 19:40

    Nie przeraża mnie atak nuklearny. Właściwie, wyczekuję go.
    Samotność sprzyja ciszy i zadumie i chorobom psychicznym.

  • 10 February 2018, 19:38

    współczuję
    pustelnia w dużym mieście brzmi jak bunkier

  • Smoky Blue

    10 February 2018, 19:35

    Mi niestety poskąpiono tej przyjemności.
    Sam jestem jednym.
    W wielkim mieście.
    Usilnie poszukuję grupy wsparcia AP.
    Anonimowi Pustelnicy.

  • 10 February 2018, 19:29

    znam kilku pustelników

  • Smoky Blue

    10 February 2018, 19:18

    Obserwując przywdziewających normalność
    Byłbyś nagi i samotny
    Pustelniku

  • 10 February 2018, 19:14

    pozytywnie to odbieram