Menu
Gildia Pióra na Patronite

zlepek ze słów.

wśród szeptania ciszy
trzepot skrzydeł słychać,
samotność zagłusza ból.

wśród powiewu wspomnień
cierpienie rozlewa się,
odbierając życia oddech.

wśród krzyku obojętności
na twarz uśmiech wypływa,
lustro nie odbija łez.

147 706 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących