Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wśród szarych myśli łąk,
pod koniec słońca dni
papieros rękę trzyma,
by nie opadła w mrok
Rozpacz otwiera okno
i nagi płynie ból...

3960 wyświetleń
34 teksty
2 obserwujących
  • nicola-57

    14 September 2015, 16:52

    ach, przeoczyłam. A teraz?
    Teraz: bdb