Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Wśród motywów zawiłych,
Pośród smutnych ludzi,
Próbując rozgrzać to co się już studzi,
Czyli życie nam dane poprzez ludzi miłych.

Szukając odpowiedzi,
Zadając pytania,
Przygotowujesz się powoli do wiecznego spania.
Kołysankę Ci zaśpiewają nawet źli sąsiedzi.

13 391 wyświetleń
74 teksty
3 obserwujących
  • Papużka

    17 June 2014, 17:40

    Ano...