Menu
Gildia Pióra na Patronite

jednym ruchem

Wśród hałasu
Odrobinę trzeżwego rozumu
Koncentracji
Ja może nie jestem idealna
bo nie jestem
ale panuję nad swoim królestwem
w chaosie ale panuję
Zburz go doszczętnie, albo ocal w całości

Poraża Cię strach, w takim razie co my tu robimy?.

Znurzona światłem, zamykam szczelnie głos, powoli odpuszczam, tak - zmęczona błędnym kołem.

971 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!