Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnisz...

Wspomnisz
gdy dłonie
złączone w jedno
w pamięci pozostaną.

Wspomnisz
kiedy w sercu
rozpalił się ogień
nieugaszony.

Wspomnisz
gdy w pustce
uniesie się żal
w uczuciach rozlany.

Wspomnisz
gdy w słowach
zabraknie wyrazów
do pocieszenia.

Tobie.

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    7 January 2015, 11:14

    Dziękuje. ;)

  • scorpion

    7 January 2015, 08:45

    Dłonie złączone w jedno...

    Wymowne słowa. Wartościowe.

  • 6 January 2015, 23:15

    Dzięki, powspominam sobie. :P
    Bardzo ładne.
    Pozdrawiam. :)

  • LiaMort

    6 January 2015, 19:25

    Ale ja nie noszę czapek. ;)

  • maniek12803

    6 January 2015, 19:13

    Piękne.. najzwyczajniej, czapki z głów drodzy Państwo