Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Bądź...

Wspomnieniem mnie otul,
kołderką przykryj ze szczęścia,
w łóżku z marzeń zaśpiewaj
kołysankę.

Złudzeń mnie pozbądź,
cierpień namiastkę zabierz,
smutek w łzy zamień
ze szczęścia.

Dozgonną miłość podaruj,
weną wieczną pobłogosław,
by w ludziach nie zostać
zapomnieniem.

...życie.

147 652 wyświetlenia
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    2 March 2016, 09:05

    U mnie nie ma śniegu. :(
    Cieszę się, że was rozgrzewa. :)

  • Cris

    2 March 2016, 08:53

    Czytam kolejny raz...podoba się :)

  • giulietka

    2 March 2016, 08:20

    Czytam i cieplej mi się robi na sercu mimo śniegu za oknem;)