Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienia schowam głęboko
przewiązane czerwoną wstążeczką.
Schowam je do serca
by wypełniły pustkę w nim powstałą.
Schowam je do pamięci
by nie pozwoliły mi zapomnieć.
Schowam je gdziekolwiek
byle by tylko były przy mnie.

4921 wyświetleń
48 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!