Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienia

Wspomnienia
Przychodzą i odchodzą
Jak każda wieczorna eksplozja
To coś czego szukamy
Z każdym jednym opróżnionym szkłem
Szczerze to tęskniłem za tym
Nie kłamiąc, że nawet
W jednym z tych wspomnień
Okazałaś się być zbyt wspaniała
Razem opróżniliśmy większość butelek
Choć w sumie większość to ja
A czasem możesz być przestraszona
Jednak ja uważam Cię za gwiazdę
Nie wieczoru lecz życia
Jesteś moim największym słońcem kochanie
I moim najlepszym wspomnieniem
Na zawsze, kocham Cię
(A teraz to opublikuję)

PS.: Nie ważne co mówi Twoja babcia, że za wcześnie XD ( lub sąsiedziiiii) <3

1479 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • Sexoh't

    13 October 2022, 22:54

    Tymi butelkami to się nie ma co chwalić :)