Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapomnienie

Wspomnienia.
Pamietne.
Bolą.
Rozdzierają moją duszę na kawalki.
Wbijają w serce miliony maleńkich igieł.
Nie chcą odejść.
Przywiązały się do mnie.
Jestem niewolnikiem w ich rękach.
To od nich zależy kolejny dzień.
Ale czas mija.
Pomoże.
Powoli... powolutku zbliżam się ku zapomnieniu.
Dotarłam.
A teraz jedyne co pamietam, to to ze zapomnialam.

11 825 wyświetleń
121 tekstów
2 obserwujących
  • Afela

    28 February 2010, 20:18

    ładnie

  • Akte

    26 February 2010, 18:18

    Piękny wiersz, zwłaszcza, że ukazuje prawdę ludzkiej natury.