Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyszłość nadzieją...

Wspomnienia nasze żyją
Gdzieś poza naszymi umysłami
Kreują nową rzeczywistość
Gdzie Ty i ja
Żyjemy w szczęśliwej baśni

Przeraża Nas to
Co między nami jest
Pragniemy się
Wciąż wierząc w przyszłość

Wierzę, iż moja droga znajdzie Twoją
Wierzysz, że Twoja droga znajdzie moją
Będziemy to czuć
Póki tego nie zabijemy

Naszą miłość zrobiliśmy zakazaną...

https://www.youtube.com/watch?v=JWBfNsDGlek

25 652 wyświetlenia
179 tekstów
2 obserwujących
  • 9 November 2015, 19:28

    Dziękuję. :)

  • Anna B.

    9 November 2015, 19:27

    Pięknie to wyraziłaś..

  • Anna B.

    9 November 2015, 19:12

    Coś..mi to przypomina..Ale jest to już poza mną...
    Przyszłość...nie nastąpiła..Ale ja życzę..aby u Was
    było inaczej..Pozdrawiam.

  • 9 November 2015, 17:29

    Dziękuję :)

  • R.A.K.

    9 November 2015, 16:21

    ładny wiersz