Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienia

Wspominam
O tym, co pamiętam
A to pamiętam
Jak czekałem

Czekałem za Ukochaną
Za tym jak pójdzie ze mną
Nad wodę ciepłym latem
A ja obdaruję
Ją czerwonym kwiatem
Jej usta na moich poczuje
W końcu nadeszła ta chwila
W której to pojawiła się moja Miła

I poszliśmy razem
W objęciu na kawę
I nad wodą
Położyliśmy się
Na trawie

Ciężarem własnych ciał
Łamaliśmy łodyżki traw
Czas szybko leciał nam
Kopiąc się w różnych
Uczuć barw

A późniejszym czasy
Podarowanej nie jednej
Lecz po trzykroć czerwonej róży
W podzięce żem na Ciebie zasłużył
Bogu na ołtarz razem z Ukochaną złożył.

66 687 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • agniecha1383

    23 October 2012, 22:52

    Piękna miłość...wspominasz dziękując:)pozdrawiam...

  • Insomniaa

    22 October 2012, 19:14

    dostojne, piękne..

  • misiek45

    22 October 2012, 18:52

    Piękne wspomnienia ,piękna miłośc..-pozdrawiam Marjanie serdecznie:)

  • słoneczniki

    22 October 2012, 17:27

    Piękny opis rodzącej się miłości...
    Piękne wspomnienie