Menu
Gildia Pióra na Patronite

Współuczestniku tej chwili
Kiedy leżę tu obok
Taka niekłamana
Wolna

Ciało frywolne
W znak zapytania formuję
Ręce do modliwy składam
Uświęcam sekundy
Miąższem zdobytym

Trzymam w pięści fałdę kołdry
Zganiatam ją
Otulam się powietrzem

Rozkoszy pełne wargi rozchylam
Przelewam uniesienia
Dygoczę rzęsami palców

2578 wyświetleń
33 teksty
13 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!