Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

wspólnie napiszmy wiersz
- od słowa - do słowa

wyobraźnia jest snem
rzeczywistość - ubrana w dzień

każda z nich
szuka miejsca w życiu

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!