Menu
Gildia Pióra na Patronite

XXI

Współcześni nowocześni
z dłońmi w smartfonów kajdanach,
na wygodnej kanapie,
nie pryczy,
z niewidocznymi kulami u nóg
- niewolnicy.
Bez walki, bez oporu.
Jeńcy postępującej technologii,
złodziejki czasu i pełni życia.

57 044 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
  • Maciek Zz

    22 October 2020, 18:29

    beze mnie proszę - zwykły telefon noszę 😋