Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Bez" życia

Wspinam się po rurze po kwiaty życia
Jak z płatka opadają powieki
Uciska serce wyrywając kolce
W ramach siebie CieMięŻyć nie pragnę

Nakładam róż policzki się piwonią
Wciskając siebie bez siły bez życia
Kwadratura koła kręci się koło mnie
A ja zrywam się i sięgam po kwiatki

Bez... Piwonia...i róże w rurze...Bez

276 120 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!