Menu
Gildia Pióra na Patronite

Siła przetrwania

Wspinam się czasami po cichu
na czubek drzewa
zaczerpnąć powietrza
wiem że to grzech,
ale życia nie umiem przerwać
i oddychać muszę.

/ fragment 'krecie opowieści'/

129 324 wyświetlenia
1425 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!