Menu
Gildia Pióra na Patronite

takt na nieskończenie

Teksty z obrazami - takt na nieskończenie - krysta
takt na nieskończenie - krysta

wsparła głowę na ramieniu
blask oczu zawirował tangiem
on czułością szeptu sprawił drżenie

walka zmysłów
oddechy niemiarowe
wonią westchnieniem

winylowa zacięła
w rytm miłości
kołyszą uwielbienie

toną w objęciach
pragną dotyku nocy i dni
gwieździste niebo świadkiem

już po każdy świt

© Krystyna Anna Szklarczyk
29.06.2020r./ 15:30

/

Ekfraza do poniższego obrazu*

Pinterest Anna Razumovskaya ~ | Malarstwo, Rysunki, Tancerze

75 661 wyświetleń
819 tekstów
92 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!