Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wielcy ludzie

Wspaniali ludzie umierają młodo.
Lecz zanim odejdą niejednemu pomogą.
I może to zbyt odważne stwierdzenie.
Ale każdy został w jakimś celu zesłany na ziemię.

Są ludzie, którzy mogą zmienić świat.
Jeśli nie cały to chociaż kilku z nas.
Mogą zostawić po sobie ślad.
Zanim ich serce powie "pas".

Ludzie o wielkich sercach są bardziej potrzebni tutaj.
Potrafią sprawić, by człowiek ich słuchał.
Na ucztę w niebie jeszcze przyjdzie czas.
Póki co niech naprawiają świat.

13 390 wyświetleń
74 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!