Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Bielą wspak "

"Wspak bielą"
można i tak...

Bielą
Niewinność
Skrywane
Czucie
Zamknięte
Uczucie
Kluczę
Myśli
Topię
Chcę
Pomóc
Nie mogę
Cierpienie
Delikatne
Drżenie
Zbawienie
Myślenie
Biały dym
Bielą

281 589 wyświetleń
2731 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!