Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inaczej

w smole płuca skąpałeś
cały jesteś w sadzy
toniesz teraz
powietrza ci brak
szukasz wyjścia
dryfujesz w myślach
wspomnień się chwytasz
kiedy obok jest
i dobrze
może zrozumiesz
iluzją się nie napoisz
twarz nie ta
i serce jakieś puste
ale to już wiesz,
bo tlenem jestem

3945 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!