Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Cisza rąk "

Wsłuchuję się w ciszę rąk
Pióro nie zadrżało Twoje
Przepadło marzenie moje
...
Cisza ust wiele mówiąca
Potrzebuję słów jak słońca
Milczenie jest złotem..wiem
...

Cały czas tęsknię..
Kiedyś napiszę piosenkę
O tęsknocie - życiowym kłopocie..może w Gdańsku lub Sopocie...
Będzie po kłopocie

15.01.2023
22.40

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!