Menu
Gildia Pióra na Patronite

BICIE SERCA

Wsłuchaj się w bicie mego serca.
Usłysz je.
Dwa niespokojne, drżące tony.
Wsłuchaj się.
Tak jakby dzwonił mały dzwonek.
Słyszysz, czy jeszcze nie?

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
  • Michaelowa

    19 September 2016, 07:10

    Ja Cb też Misiaku ❤

  • Moon G

    19 September 2016, 06:42

    Ja Cię kocham!