Menu
Gildia Pióra na Patronite

wskazówki zegara po godzinach
rozrzucają marzenia, w których
próbujemy się spełnić

otwierając siebie na innych
niestrudzenie oswajamy nieznane

choć nie jest łatwo

żyć ze świadomością, że nieraz
kończy sie infekcją

135 876 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    21 November 2012, 07:23

    serdecznie dziekuje

  • marekg

    20 November 2012, 17:09

    doprawdy fajny wiersz ..pozdrawiam

  • misiek45

    20 November 2012, 14:44

    Wiersz czytałam w zamyśleniu,piękny-pozdrawiam serdecznie;)