Menu
Gildia Pióra na Patronite

To przerasta nas samych

Wskazówka do szpiku przesiąka umieraniem
i krwawi w takt serca,
które najchętniej nie biłoby już dla nikogo.

Niczyja w tym wina,
że każda rana odkładana na potem jest zbyt późna,
by móc choć pomyśleć o pokochaniu... siebie.

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!