Menu
Gildia Pióra na Patronite

zeszłe lato

wsiedli do nocnego tramwaju
przy poczcie głównej,
nie zwracając w ogóle uwagi
na ludzi wokół
„zabierz mnie na koniec świata”
wyszeptała mu do ucha,
ale po sposobie w jaki
on dotyka jej warg swoimi,
ja wiem, że ich termin ważności
skończy się wraz z wakacjami
„wyglądaliśmy tak samo zeszłego lata”

- królowa pszczół

4091 wyświetleń
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!