Menu
Gildia Pióra na Patronite

w samotym sercu

W samotnym sercu samotne marzenia
pomalowane szarą farbą
szukają jasnego promienia
co ogrzeje chłodne tęsknoty ....

4296 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
  • krysta

    1 May 2015, 18:37

    ładnie...

  • ewelli

    4 April 2015, 08:32

    Super