Menu
Gildia Pióra na Patronite

NIEWYPRANY

Wrzucony do bębna pralki obłędu
nie mogłem z niej uciec sto razy z rzędu ...

Lecz prawda jest taka, że gdy raz uciekniesz
to nigdy już więcej do niej nie wejdziesz.

I prawda jest taka, że gdy raz zrozumiesz
to potem już w kłamstwa uwierzyć nie umiesz ...

i prawda jest taka, że gdy raz Cię dotrze
to zgłębiać jej dalej nie możesz się oprzeć.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!