Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śmiechnik

Wrzucam tu coś nieraz
Nie dwa lecz trzy po trzy
Na trzy cztery się zbieram
Ze śmiechu z podłogi
Z zapałem wycieram
Twarz sloganem by być
Czystą kartą i mieć margines
Błędu obłędu ..............
Insp.Osobliwy

275 688 wyświetleń
2555 tekstów
190 obserwujących