Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spacer słowem malowany

Wrzosy pachną rozmoczonym latem
sierpień zebrał kłosy w wiązkę kłosa
tam zza wzgórza wyłania się
zachmurzony zachód
obłok dzionek zagubiony
różem przypudrował
nieopodal wiotkiej brzozy
na rozdrożu

7629 wyświetleń
254 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!