Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wrzesień...

Z drzew opadają
Wszystkie smutki
Przepłakane noce
Niespełnione marzenia

Trzeba je będzie potem pozamiatać
żeby zrobić miejsce
Na lodowate spojrzenia
Wystygnięte miłości

Zmrożone grudniem depresje

3460 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący
  • Gaia

    29 September 2015, 22:20

    Stopnieje i spłynie grudzień
    gdy marcowe słońce błyśnie błękitem
    w oczy

    Bardzo mi się podoba pomysł
    :)

  • nicola-57

    29 September 2015, 15:36

    Bdb

  • szary*nikt

    28 September 2015, 22:56

    Jak dla kogo

  • 28 September 2015, 22:43

    Depresyjny jest listopad.