Menu
Gildia Pióra na Patronite

tylko na chwilę ...

wróć
jak za dawnych dni
otwórz drzwi
siądź przy stole
napij się kawy
niech te ściany
nie znają tylko pustki

wróć
przytul się
cicho ja wtedy
w strugach deszczu
gdy tylko dla nas
zabłysnęło słońce

wróć
by zabrać mą duszę
tam gdzie jesteś
ma jedyna
moje kochanie

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • fyrfle

    27 February 2018, 12:54

    Wygląda mi na tren, ale moim zdaniem trzeba szukać kolejnej miłości.