Menu
Gildia Pióra na Patronite

wróciła
marnotrawna
o twarzy kredowej
skórą jak płótnem obciągnięte kości
pod oczami
długie cienie
włosy wyrwane
ściska w dłoniach
leży
wyczerpana

"Gdzieś ty była
córeczko
wszędzie cię szukałam"

ona tępo patrzy w sufit
i szepcze:

"kochałam"

9174 wyświetlenia
123 teksty
5 obserwujących
  • scorpion

    4 August 2014, 02:28

    O kurcze... Właśnie przeżywam Katharsis :] A to dość rzadkie u mnie. Takie skromne, krótkie Katharsis...

  • .Rodia

    2 July 2014, 21:26

    kobiece takie

    wpada
    a nawet w ucho