Menu
Gildia Pióra na Patronite

List do O.

Wrócił uśmiech Twój dawniejszy
oczy znów w zieleni całe
ten dysonans, chwile małe
w każdej z nich Cię słyszeć chciałem.

Już nie było mdłych niesnasek
wszystko było jak w te dni
teraz też finiszem fiasek
mimo że się płomień tli.

506 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!