Menu
Gildia Pióra na Patronite

PIELGRZYMKA WYPOMINKOWA(kazanie)

Wreszcie kiedy już będziesz w piekle
Po tym jak zabraknie miłosierdzia
Za to że po pierwsze
Byłeś katolikiem
Lecz przede wszystkim
Byłeś wolnym
To zapamiętaj już teraz
Nie Tobie wypominki
Nic Tobie
Bo nic ludziom do Ciebie
Ty masz teraz więzionego odwiedzić
Oni w Twoim kierunku
Już nawet nie pierdną
Prócz kolejnego poety
Któremu najważniejszym
Niebo Hitlerowi
Czyli przebaczyć 77 razy

297 733 wyświetlenia
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!