Menu
Gildia Pióra na Patronite
Herakles

Herakles

Wrażliwość jest darem, lecz dzisiaj jest raczej przekleństwem
Tak długo się ukrywałem, że z czasem już sam zapomniałem kim jestem
Muszę poświęcić czas i znaleźć dla siebie na nowo miejsce
Spróbować jeszcze raz tę skazę uczynić błogosławieństwem ~ Bisz

3904 wyświetlenia
39 tekstów
1 obserwujący
  • Salomon

    27 September 2022, 00:31

    Najbardziej podobała mi się jego piosenka
    - Ukryte w śniegu

    To kwintesencja jego utworów

    Nawet jeśli ktoś nie jest zainteresowany samym rapem

    Powinien przesłuchać sobie dyskografię takich wykonawców

    Rap od zawsze od samego początku był kojarzony z poezją

    Pozdrawiam !