Menu
Gildia Pióra na Patronite

365

365 wraz z fajerwerkami
365 pośród tańca, z muzyką
365 z kieliszkiem szampana

365 nie sami lecz osobno

365 – liczba uwolnienia
porzucenia , wyswobodzenia
oczy ślepca przejrzały
kajdany przyzwyczajenia pękły

Wolni, samotni
szukaliśmy ukojenia
znaleźliśmy

365 z kieliszkiem szampana
365 pośród tańca, z muzyką
365 wraz z fajerwerkami

godzina zero wybiła

365 straciło moc wraz z Jego pocałunkiem
...

już nie ty w mojej głowie
nie ty w sercu mym
nowy rozdział

z kieliszkiem szampana
pośród tańca, z muzyką
wraz z fajerwerkami

zaczynam

godzina zero wybiła

2954 wyświetlenia
19 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!