Menu
Gildia Pióra na Patronite

tomatina

wracam zmęczona
potrzebuję ciszy
po co pytasz
przyprowadziłam moją Nemain
jeśli masz odwagę
włóż palec w mrowisko
nie nie kij
ten służy do zawracania
rzekę wybierz sam
niech zawrze i wykipi
potem pomożesz mi posprzątać
zdziwione twarze
utkną pod pinezkami
mam celne oko i pomidorki
koktajlowe
jak sukienki
na popołudniowe wyjścia
razem
będziemy świętować
zwycięstwo

1985 wyświetleń
27 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!