Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sejf

Wracam z kawałkami szkła w rękach
Nie wiem czy chcę wracać do domu
Otulam się szczelnie naszymi momentami
Poczucie winy topię jak kostki lodu
Dotykam twoich włosów muskając je palcami
I w alternatywnym świecie
Byłoby wszystko prostsze między nami
W mojej głowie jest tysiąc piosenek
W mojej głowie jest tysiąc tekstów
W mojej głowie jest tyle rzeczy
Których nie chciałbyś wiedzieć
Bo i tak już czujesz się podle
Wracam do domu z kawałkami szkła w rękach
Pękłam od środka
Jak struna gitary
Jak upuszczony kieliszek
Jak sejf szklany

9672 wyświetlenia
135 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!