Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie potrzebne wspomnienia

Wracam wspomnieniami do tego co już było,
choć myślałam,że wspomnienie o Tobie już się zmyło.
Nie chcę słyszeć tych piosenek,które mi o Tobie przypominaj,
bo są jak sny,które kiedyś mijają.
Byłam głupia myśląc,ze jesteś mój,
a teraz jesteś jak największy mój wróg..
Nie mogłam zrozumieć jak bardzo Cie kocham,
i przez swoją głupotę po nocach szlocham..

4956 wyświetleń
43 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!