Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wracam w te miejsca
gdzie chwilą otulona
uśmiech rozdaję

jak płatki róż
delikatna
znajduję co ulotne było
zlepiam na nowo

promienie słońca
złapie na zapas
z wiatrem odeśle
złe chwile

zasłuchana w szept
naszych serc
w lepsze jutro wierzę

jednym się stańmy
razem strach pokonamy

zwyciężymy.....

11 303 wyświetlenia
67 tekstów
27 obserwujących
  • Janya

    31 March 2014, 21:43

    Dziękuje ślicznie Romanie;)
    pozdrawiam cieplutko;))

  • Janya

    31 March 2014, 21:42

    Moniko .. Elu dziekuje za miłe słowa
    pozdrawiam;))

  • R.A.K.

    31 March 2014, 21:30

    Zachwycające są te wersy... pięknie piszesz!

    Pozdrawiam :)

  • RozaR

    30 March 2014, 22:59

    Dzięki temu portalowi i tutejszym wierszom poznaję naturę kobiety. Pochylam się nad nią.

  • Naja

    30 March 2014, 21:54

    Bardzo ładne i optymistyczne są te powroty Natalio :-)

  • Zielonooka27

    29 March 2014, 15:58

    Świetnie, świetnie napisane z serca płynące
    witam serdecznie miłego dnia :*

    zabieram do siebie

  • Janya

    29 March 2014, 11:42

    Dziękuje Star:))pozdrawiam cieplutko:))

  • Janya

    27 March 2014, 21:30

    Walki?? RozaR chyba zle trafiłes..
    Pozdrawiam miłej nocy życzę.

  • RozaR

    27 March 2014, 20:59

    No wiesz za taki super komentarz tylko uśmiech żadnej walki i obrazy ?

  • Janya

    27 March 2014, 20:16

    Dziękuje Aniu.. Sciskam;))